Auto duikt in sloot naast N50

Ens – Een automobilist is zaterdagmiddag 14 juli even na één uur met zijn voertuig gecrasht langs de N50 tussen Emmeloord en Ens.

De personenauto vloog door nog onbekende oorzaak uit een flauwe bocht van de N50 en kwam hierdoor in de berm terecht. Het voertuig reed met flinke snelheid een boom omver en belandde uiteindelijk kopje onder in een grote sloot. De bestuurder wist op eigen kracht uit de auto te komen en had wonderbaarlijk genoeg enkel wat schrammetjes. Wel is de man ter controle door ambulancepersoneel nagekeken, maar bezoek aan het ziekenhuis was niet nodig.

De Peugeot 308 werd total loss verklaard en is door Delta Berging uit het water getakeld. Vanwege de diepte van de sloot was dit nog een behoorlijke klus. De rechterrijstrook was vanwege de berging enige tijd afgezet. Rond 15:00 uur slaagde de berging en kon de N50 weer volledig worden vrijgegeven.
Een reactie op “Auto duikt in sloot naast N50”

kees zei:

wel raar reed er langs maar hoe in godsnaam kan je op zon afstand de berm in en het kanaaltje in rijden of je slaapt of je belt


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer