Auto crasht op rotonde van N352

Nagele – Een personenauto is donderdagochtend omstreeks 08:30 uur gecrasht op een rotonde van de N352 net buiten Nagele.

De Volkswagen Polo reed met een forse snelheid over de Schokkerringweg richting Nagele, toen de auto de rotonde bij de Ploegstraat naderde. Echter remde de bestuurde niet en reed hij hard over een vluchtheuvel. De auto ramde hierbij een paar verkeersborden en werd gelanceerd. Het voertuig kwam gekanteld in de struiken midden op de rotonde tot stilstand.

De bestuurder raakte niet gewond. De politie kwam ter plaatse en had (nog onbekende) redenen om de automobilist aan te houden. De man is naar het politiebureau gebracht. Vermoedelijk had hij geen (geldig) rijbewijs.

Een berger heeft de zwaar beschadigde auto uit de struiken gehaald en afgevoerd. Door het ongeval was het wegdek besmeurd met olie. De provincie heeft de rotonde laten reinigen. Hierdoor was er enige tijd hinder voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer