Auto brandt uit in Vogelkop A6

Emmeloord – Op zaterdag 15 oktober is een personenauto in de Vogelkop, het knooppunt A6/N50, bij Emmeloord in brand gevlogen.

Een aantal mensen waren rond 14:00 uur een testrit aan het maken met de auto. In de toerit van de N50 naar de A6 richting Lelystad hoorden men een raar geluid en kon de bestuurder geen gas meer geven. Plotseling kwamen er vlammen onder de motorkap vandaan, aldus de inzittenden. Iedereen kon op tijd uit de auto komen, niemand raakte gewond. Voorbijgangers vingen de betrokkenen op totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Die moesten nog een stuk omrijden omdat de toerit van de N50 naar de A6 vanuit Emmeloord lastig te bereiken is.

De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. Een berger heeft het voertuig meegenomen. Vanwege de brand was de toerit in de Vogelkop tijdelijk afgesloten. In de andere rijrichting zorgde dit voor een kijkersfile.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer