Auto botst op stilstaande vrachtwagen

Nagele – Op vrijdagmiddag 18 september heeft er rond 13:30 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Schokkerringweg (N352) net buiten Nagele.

Een vrachtwagen stond met een lekke band stil op de rijbaan, aldus de politie. Een naderende automobilist zag dit te laat, reed de gevarendriehoek omver en botste hard achterop de vrachtwagen.

De automobilist raakte gewond bij de aanrijding en kon niet zelfstandig uit het voertuig komen. De brandweer heeft de zijkant van de auto opengeknipt. Het slachtoffer kon zo worden bevrijd en is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd gebleven.

Het ongeval zorgde voor verkeershinder. De N352 was een paar uur in beide richtingen afgesloten tussen Nagele en Schokland. De lekke band van de truck werd ter plekke vervangen en de zwaar beschadigde Toyota moest worden afgesleept door een berger.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer