Auto bijna te water langs Zuiderringweg

Kraggenburg – De hulpdiensten zijn vanmiddag rond half drie massaal uitgerukt voor een ongeval op de kruising Hertenweg met de Zuiderringweg (N352).

Een personenauto raakte vermoedelijk door een harde windvlaag van de weg, waarna het voertuig over het fietspad richting een sloot reed. Geluk voor de bestuurder: Een hek zorgde ervoor dat de auto niet te water raakte.

Bij aankomst van de brandweer, politie en ambulancedienst was de automobilist niet meer bij de auto aanwezig, waardoor het voor de hulpdiensten onduidelijk was of dat er misschien een fietser of voetganger op het fietspad was aangereden en te water was geraakt.

De auto werd aan een brandweerwagen gezekerd, zodat deze niet alsnog het water in kon rollen. Vervolgens maakte een brandweerduiker voor de zekerheid zoekslagen in de sloot. Er werd uiteindelijk niets in het water aangetroffen.

Leugentje om bestwil
Terwijl de brandweer bezig was met de zoekactie, meldde een aantal betrokkenen zich bij de politie. Onder hen was ook de bestuurder. Hij moest een blaastest doen, maar verklaarde geen alcohol te hebben gedronken. Dat bleek een leugen.

De automobilist blies 620 Ugl, liet de politie via Instagram weten. Dat is bijna drie keer zoveel als dat een bestuurder maximaal mag blazen. De man heeft daarom een flinke boete gekregen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer