Auto belandt in voortuin na aanrijding

Emmeloord – Zaterdag 13 september is een personenauto in een voortuin van een woning belandt na een aanrijding met een scooter. Dit gebeurde op de Koningin Julianastraat in Emmeloord.

Het ongeval gebeurde om 9:50 uur. Door de klap kwam de scooter tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Een opzittende raakte hierdoor licht gewond. Hulpverleners van het Rode Kruis en de EHBO, die aanwezig waren bij het Pieperfestival op De Deel, verleende assistentie aan het ambulancepersoneel. Uiteindelijk hoefde het slachtoffer niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De verkeers ongevallen analisten van de politie hebben uitgebreid onderzoek gedaan. De weg was hierdoor ook enige tijd afgesloten. Na ongeveer anderhalf uur was de weg weer vrijgegeven.




Laat een reactie achter

Reactie:



Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer