Agent bijna aangereden na achtervolging

Urk – In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 februari 2014 heeft er een korte achtervolging plaatsgevonden op Urk. Een automobilist wilde niet stoppen voor de politie en reed na de achtervolging een politiemotor omver.

Rond 01:50 uur reed een politieauto met daarachter een motoragent over De Akkers. Voor hen reed een auto met verhoogde snelheid. Ze wilde de auto tot stoppen manen, echter reed die gewoon door. Een korte achtervolging was het gevolg.

Op het Voorland nam de automobilist met verhoogde snelheid de bocht richting de Pyramideweg. Door de snelheid vloog de auto uit de bocht en kwam in de bosjes tot stilstand. De motoragent stapte van de motor en liep naar de auto.

De bestuurder luisterde niet naar de agenten en zette de auto in zijn achteruit. Hij reed eerst tegen de politiemotor aan, die hierdoor omviel, en reed toen rakelings langs de agent en ging er met hoge snelheid vandoor.

De auto werd aangetroffen bij het adres van de bestuurder, echter was hij niet aanwezig. Een nader onderzoek is ingesteld.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer