Aanrijding bij autobrand op A6

Emmeloord – Op maandagavond 21 januari brandde er een auto uit op de A6 tussen Nagele en Emmeloord. Hierbij ontstond ook een aanrijding.

De hulpdiensten werden in eerste instantie rond 23:15 uur gealarmeerd voor de in lichterlaaie staande auto op de vluchtstrook. Onderweg bleek dat er op precies dezelfde plek ook twee auto’s op elkaar waren gebotst. Volgens omstanders kwam dit mede door de brand. Twee ambulances kwamen daarom ter plaatse. Na controle hoefde niemand naar het ziekenhuis. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De A6 was vanwege bluswerkzaamheden en de vele brokstukken op de weg enige tijd afgesloten. Nadat het wegdek door de brandweer en Rijkswaterstaat is schoongemaakt, kon de eerste rijstrook weer worden vrijgegeven waardoor het opgehoopte verkeer door kon rijden.

De oorzaak van de autobrand is nog onbekend. Het voertuig brandde grotendeels uit en is total-loss verklaard. De snelweg was op sommige plekken glad maar of dat mee heeft gespeeld bij de kop-staart aanrijding kon de politie niet zeggen. De voertuigen van het ongeval zijn met zware schade door een berger afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer