Aanhoudingen na diefstal Range Rover

Emmeloord/Zwolle – De politie is zaterdagochtend 11 mei een bedrijfspand binnengetreden aan de Havenstraat in Emmeloord.

Het ging om het achterste gedeelte van een gebouw waar verschillende autobedrijven zijn gevestigd. Volgens een buurman stond dat gedeelte al een poosje leeg. Agenten troffen daar binnen een dure gestolen auto aan. Het ging om een Land Rover type Range Rover Velar uit 2017 met 300 pk en een nieuwwaarde van bijna 140.000 euro. De politie vertelde dat het voertuig enige tijd geleden in Zwolle is gestolen, waarna het onderzoek naar Emmeloord toe leidde.

De politie heeft drie verdachten, waarvan hun identiteit nog onbekend is, in Emmeloord aangehouden. Hun precieze betrokkenheid met de autodiefstal zal verder worden onderzocht. De recherche verrichtte zaterdag langdurig onderzoek in de loods. De Land Rover is door een berger opgehaald en daarna elders in bewaring genomen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer