Aanhouding na dodelijk steekincident

Emmeloord – Op de Korte Achterzijde, vlak voor een eetgelegenheid, is vrijdagdagmiddag 11 mei een man op straat neergestoken.

Het gewelddadige incident vond rond 16:00 uur plaats terwijl er veel mensen in het centrum waren. Wat er precies op straat gebeurde is niet bekend. Het neergestoken slachtoffer werd zwaargewond per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer verleende assistentie en een traumahelikopter werd opgeroepen. Echter mocht alle hulp niet meer baten en overleed de man later aan zijn verwondingen.

De verdachte, een blanke 45-jarige man, vluchtte na de steekpartij. De politie traceerde hem al snel en hij eindigde in een woning aan de Leemansstraat. Omdat de verdachte gewapend zou zijn, werd de straat afgezet en het huis omsingeld door agenten. Ook een politiehelikopter hield uit de lucht toezicht. Een arrestatieteam kwam na enige tijd ter plekke en hield de verdachte aan. Hij is geblinddoekt afgevoerd in een politiewagen. Zijn betrokkenheid met dit steekincident wordt nog onderzocht, meldde de politie.

De Korte Achterzijde was urenlang ruim afgezet met linten. Het is nog onduidelijk wat er daar precies op straat gebeurde. De recherche is gestart met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het steekincident.
Een reactie op “Aanhouding na dodelijk steekincident”

Bloemen voor slachtoffer steekpartij – Regio25.nl zei:

[…] de gebeurtenissen gaat zaterdag de geplande Moederdagbraderie in het centrum gewoon […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer