Aanhouding in onderzoek branden

Tollebeek/Urk – De politie heeft woensdag 17 oktober een 17-jarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij één of meerdere branden op Urk.

In het rechercheonderzoek naar de branden is de jongen uit Tollebeek in beeld gekomen. Woensdagmorgen is hij aangehouden en verhoord. De politie gaat verder met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Afgelopen zondagavond was de vijftiende brand van een reeks in korte tijd een feit. Toen stond een container in lichterlaaie aan de Wilhelminalaan in de nieuwe Oranjewijk. Politie en brandweer gingen al uit van brandstichting.

Meer verdachten

Eind september zijn twee jongeren van 17 en 18 jaar uit Urk aangehouden. Zij zijn inmiddels op vrije voeten, maar zijn nog steeds verdachten in het onderzoek.

Oproep getuigen

De politie roept inwoners, die meer informatie hebben, op zich te melden. Dat kan via de wijkagent of de recherche. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer