Vlam in de pan in woning Meldestraat

Emmeloord – De hulpdiensten zijn donderdagavond 28 januari even na 22:30 uur massaal gealarmeerd voor een woningbrand aan de Meldestraat.

De melding kwam behoorlijk serieus binnen via 1-1-2. Uit voorzorg schaalde de brandweer op naar het sein ‘middelbrand’. De blusvoertuigen van Emmeloord, Marknesse, Nagele en een hoogwerker uit Lelystad werden opgeroepen. Echter bleek het incident mee te vallen.

Er was een keukenbrandje ontstaan in een appartement van een gebouw voor begeleid wonen. De vlam sloeg in een pan terwijl de bewoner stond te douchen, aldus de brandweer. Het pannetje kon, nog voor aankomst van de brandweer, buiten op het balkon worden gezet. Hiermee was het grootste gevaar geweken.

De brandweerlieden van Emmeloord hebben een nacontrole gedaan, maar hun inzet was snel afgerond. De overige brandweerwagens konden onderweg omkeren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer