Vier arrestaties na mishandeling

Dronten – Een 19-jarige jongeman uit Beilen is vannacht gewond geraakt nadat hij bij een ruzie met een groep leeftijdsgenoten met een zwaar of hard voorwerp op het hoofd werd geslagen. Gealarmeerde agenten arresteerden op het Redeplein twee verdachten en enige tijd later in het centrum nog twee. De recherche van district Noord heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer deed vanmorgen aangifte.

De politie spoedde zich naar het Redeplein na meldingen van een vechtpartij en een gewonde man die op straat lag. Ter plaatse bleek het slachtoffer door nog onbekende dader(s) met een voorwerp op het hoofd te zijn geslagen. Ambulancepersoneel ontfermden zich over de jongen die met een hoofdwond werd overgebracht naar een ziekenhuis. Agenten hielden op het Redeplein een 18-jarige jongen uit Marssum en een 18-jarige inwoner uit Dronten aan. Even later werden in de omgeving van het Redeplein nog twee verdachten aangehouden, twee mannen uit Dronten van 23 en 26-jaar. De verdachten zitten vast. Het vermoeden is dat verdachten en slachtoffer elkaar kennen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer