Twee branden in achtertuinen

Noordoostpolder – De brandweer is vrijdagmiddag in actie gekomen voor brandmeldingen in Emmeloord en Creil. Het ging in beide gevallen om brand in achtertuinen van woningen.

Even voor 13:30 uur werd er een afvalbrand ontdekt in de tuin van een onbewoond huis aan de Waalstraat in Emmeloord. Dit brandde zo dicht op de gevel, dat de brandweer met spoed ter plaatse kwam. Uiteindelijk was het brandje snel geblust en bleef de schade beperkt.

Rond 14:30 uur ontstond er brand in een achtertuin aan de Jan van de Capelle in Creil. De brand breidde zich snel uit en sloeg over naar twee schuurtjes.

Buurtbewoners deden een eerste blussing, waarna de toegesnelde brandweer de brand helemaal heeft geblust. Hierdoor is voorkomen dat beide tuinhuisjes helemaal in vlammen op gingen. Desondanks is de schade flink. De oorzaak van de brand is niet bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer