Stroomstoring treft deel van Emmeloord

Emmeloord – Een grote stroomstoring heeft zaterdag 14 januari delen van Emmeloord getroffen. Zwembad de Bosbadhal werd ontruimd.

De stroomstoring begon om iets over vijf. In zwembad het Bosbad, waar op het moment van het uitvallen een turnwedstrijd bezig was, heeft de organisatie iedereen verzocht de zaal te verlaten en later is de hele wedstrijd afgelast.

Veel straatlantarens moesten het ook ontgelden. Buiten werd het donker en binnen hebben de getroffen huishoudens kaarsjes aangestoken.

De stroomstoring was na enkele uren verholpen. De oorzaak is onbekend.
6 reacties op “Stroomstoring treft deel van Emmeloord”

sabrina zei:

De organisatie bij de ontruiming was fantastisch! Jammer dat de wedstrijd niet uit geturnd kon worden, andere keer opnieuw proberen!


marieke de jong, renata hengelo zei:

de organisatie deed het inderdaad uitstekend! petje af voor hun kalmte en het laten verlopen van de staosgewijze ontruiming!


dirk-jan zei:

v.d.valk ook een stroomstoring… die mensen kunnen niet eens hoofdrekenen! best jammer


Wendy Franke zei:

Complimenten aan de organisatie van de turnwedstrijden. Intruding prima geregeld en publiek goed geinformeerd! Namens turnsters TurnCentrum Twente uit Hengelo


Wendy Franke zei:

Intruding is ontruiming …..:-)


coljee zei:

Verzorgingstehuis Wittesteijn heeft ook last van de stroomstoring. Mijn schoonmoeder belde net of we kaarsen wilden brengen, maar die mogen ze niet gebruiken.. hoop dat de verzorgers hier goed op letten!
Telefoon doet het ook niet…


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer