Grote cocaïnevondst; inval en arrestaties in Emmeloord

Emmeloord/Antwerpen – De politie heeft op vrijdag 4 november vier personen aangehouden na een inval in een loods in Emmeloord.

In de haven van Antwerpen werd op 20 oktober 7,9 ton cocaïne aangetroffen in een container. De waarde van de vondst is meer dan 200 miljoen euro. De cocaïne zat verstopt tussen een deklading bananen uit Ecuador. De Belgische politie greep niet in, om te zien waar de container naartoe zou gaan.

Op vrijdag 4 november werd de container door onbekenden opgehaald en naar een loods in Emmeloord gebracht. De Dienst Speciale Interventies deed vervolgens een inval. Daarbij werden vier verdachten aangehouden.

De Belgische en Nederlandse politie werken samen om deze zaak tot de bodem uit te zoeken. De vier verdachten, allen woonachtig in Nederland maar niet in de Noordoostpolder, blijven voorlopig vastzitten.

Bron: Politie.nl
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer