‘Gebouwbrand’ bij tankstation blijkt loos alarm

Emmeloord – De brandweer en politie zijn maandagavond 23 januari uitgerukt voor een melding gebouwbrand bij het Shell tankstation aan de Randweg.

Omstanders belden 112 nadat ze het brandalarm hoorden en de shop van het tankstation vol rook zagen staan. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse. Men gooide slangen uit en de noodstop van het tankstation werd ingedrukt. Ondertussen sloot de politie de Randweg in beide richtingen af voor het verkeer.

Al snel werd duidelijk waar de rookontwikkeling vandaan kwam. De mistgenerator van het inbraakalarm was door nog onbekende oorzaak geactiveerd. Van brand was dus geen sprake. De politie heeft nog onderzoek gedaan of er ook daadwerkelijk was ingebroken, maar ook dat was niet het geval. De situatie is overgedragen aan de beheerder van het tankstation, waarna de hulpdiensten retour konden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer