Forse schade in woning door brandende wasdroger

Marknesse – Op de zolder van een tussenwoning aan de Kattestaart in Marknesse is donderdag 3 november rond 17:30 uur brand uitgebroken.

De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. In de woning was sprake van veel rookontwikkeling. Op zolder had een wasdroger vlam gevat. De brandweer heeft de brand geblust en hierna de woning uitgebreid geventileerd.

Door snel ingrijpen is een grotere brand voorkomen. Desondanks is de zolder compleet zwartgeblakerd. Van de wasdroger bleef weinig over. Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan met het afhandelen van de schade.

Een man en zijn dochtertje waren thuis toen de brand ontstond. Zij wisten zichzelf buiten in veiligheid te brengen en raakten niet gewond. Het meisje kreeg een zogeheten traumabeertje van de hulpverleners om bij te komen van de schrik. Ook de kat des huizes bleef ongedeerd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer