Drie gewonden bij ongeval op de A6

Rutten – Op de A6 tussen Bant en Lemmer is vrijdagavond 14 oktober een personenauto achterop een camper met aanhanger gebotst.

Na de melding, even na 21:00 uur, rukten de hulpdiensten massaal uit. Bij aankomst trof men een ravage aan. De weg lag bezaaid met brokstukken en de zwaarbeschadigde voertuigen stonden in de middenberm.

De auto was over de kop geslagen. Drie van de inzittenden, waaronder twee kinderen, raakten gewond. Allen zijn per ambulances naar naar een ziekenhuis gebracht. De man, vrouw en een hond uit de camper kwamen met de schrik vrij.

De auto liep de meeste schade op, deze is totaal verwoest. Delta Berging heeft de auto, camper en aanhanger met vakantiespullen afgesleept. Vanwege de bergings- en opruimwerkzaamheden was de snelweg richting het noorden enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Tweede aanrijding
Ook op de tegengestelde richting van de A6, van Lemmer naar Bant, was een rijbaan afgezet. Tijdens de hulpverlening gebeurde daar ook een ongeluk. Een auto botste op een vrachtwagen. Hierbij was alleen sprake van blikschade. Een berger heeft de beschadigde auto meegenomen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer