Brandend voorwerp bij woning naar binnen gegooid

Urk – De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag 17 op maandag 18 september gealarmeerd voor een woningbrand aan de Ketel op Urk.

Volgens de politie zou er rond 00:15 uur een brandend voorwerp via de brievenbus naar binnen zijn gegooid, waarna er bij de voordeur een kleine brand ontstond. De aanwezigen in de woning konden op tijd de woning verlaten, waardoor er niemand gewond raakte.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had het brandje snel geblust. Vervolgens is de rook met een ventilator uit het huis verdreven.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart omdat het waarschijnlijk gaat om brandstichting. Heeft u iets gezien in de buurt van de Ketel rond middernacht? De politie komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of mogelijk camerabeelden hebben. Dit kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Beelden uploaden kan ook via het tipformulier van de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer