Beschonken automobilist veroorzaakt aanrijding op Lange Dreef

Emmeloord – Op de Lange Dreef heeft in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 oktober een aanrijding tussen drie auto’s plaatsgevonden.

Rond 04:15 uur botste een auto achterop een andere auto die langs de weg stil stond met gevaren lichten aan. Die auto botste vervolgens weer tegen een geparkeerde auto aan. Een motoragent was toevallig in de buurt. Hij hoorde de klap en is er direct naartoe gereden om eerste hulp te verlenen.

De bestuurder van de auto met gevaren lichten aan is door ambulancepersoneel nagekeken vanwege nekklachten. Uiteindelijk hoefde de man niet naar het ziekenhuis.

De bestuurder die het ongeluk veroorzaakte is meegenomen naar het politiebureau omdat hij reed onder invloed van alcohol, aldus de politie ter plekke. De man heeft op het politiebureau een uitgebreide blaastest gedaan. De uitkomst hiervan is onbekend.

Een berger heeft de fors beschadigde auto’s afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer