Auto over de kop na aanrijding op N331

Marknesse – Op de Marknesserweg (N331) heeft donderdagochtend 11 april rond 07:45 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden.

Een busje en een personenauto kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Hierbij sloeg de auto over de kop. De automobilist raakte gewond.

De brandweer, politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De hulpdiensten hebben de bestuurder uit de auto gehaald. Daarvoor heeft de brandweer een deur van de auto losgeknipt. Vervolgens is het slachtoffer met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was de automobilist aanspreekbaar. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd.

De politie deed ter plekke uitgebreid sporenonderzoek. Dat was aan het begin van de middag afgerond. De zwaar beschadigde voertuigen zijn daarna geborgen.

De Marknesserweg was gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de parallelweg. De wegafsluiting heeft tot ongeveer 13:30 uur geduurd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer