A6 bij Lemmer afgesloten na ongevallen

Lemmer/Rutten – Op de A6 tussen Bant en Sint Nicolaasga hebben woensdag 4 januari meerdere ongevallen plaatsgevonden.

Rond 15:00 uur kantelde een vrachtwagen op de snelweg tussen Oosterzee en Sint Nicolaasga. Hierdoor werd de A6 richting Joure afgesloten waarna er vanaf Lemmer een file ontstond.

Rond 16:45 uur vond bij Lemmer, in de staart van de file, een ernstig ongeval plaats. Een bestuurder merkte de file te laat op waardoor er een aanrijding ontstond tussen vier auto’s. Hierbij raakte een vrouw zwaargewond. De brandweer moest haar uit de auto bevrijden, waarna de vrouw met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Het personeel van een traumahelikopter bood assistentie.

Terwijl de hulpverleners druk bezig waren, gebeurde vlak voor de afrit Lemmer, aan de kant van de Noordoostpolder, opnieuw een aanrijding. Hier viel het letsel mee. De beschadigde voertuigen zijn snel geborgen waardoor dit ongeluk voor weinig verkeershinder heeft gezorgd.

Vanwege politie-onderzoek en opruimwerkzaamheden was de A6 van Lemmer naar Joure tot donderdagochtend vroeg afgesloten. Het verkeer werd al die tijd omgeleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer