Verkeer negeert afzetting na ongevallen op Espelerweg

24 jul 2023 | Niet gecategoriseerd

Emmeloord – Op de kruising Espelerlaan met de Espelerweg (N351) hebben maandagmiddag 24 juli twee ongevallen plaatsgevonden.

Allereerst kwamen twee auto’s licht met elkaar in botsing. Vlak hierna vond er een tweede flinkere aanrijding plaats tussen twee auto’s. Vermoedelijk gebeurde dit doordat één van de automobilisten afgeleid was door het eerste ongeval. Bij beide aanrijdingen raakte niemand gewond. De materiële schade was wel fors.

Proces verbaal
De politie sloot de Espelerweg in beide richtingen af voor het verkeer. Een aantal automobilisten reden door de afzetting heen en werden daarop aangesproken. “Ja, maar ik moet die kant op!”, kreeg de politie te horen.

Eén van de automobilisten reed tegen het verkeer in en werd aangesproken door de politie. De man was daar niet van gediend, werd agressief en hield een agent van zijn werk, is te lezen bij de politie op Instagram. Op basis hiervan kreeg de automobilist een bekeuring voor tegen het verkeer inrijden.

Drie beschadigde auto’s zijn door Delta Berging afgesleept. Rond 18:00 uur werd de kruising weer vrijgegeven voor het verkeer.

Instagram-post Politie Noordoostpolder/Urk

Gerelateerd nieuws