Zware schade na aanrijding

Bant – Op woensdag 10 februari vond er op de kruising Oosterringweg/Het Rister een flinke aanrijding plaats. Hierdoor werd de doorgaande weg tijdelijk in zijn geheel afgesloten.

Kort na 19:00 uur kwamen twee voertuigen door een inschattingsfout met elkaar in botsing. Een andere automobilist kon dit niet meer ontwijken, waardoor ook hij met de aanrijding betrokken raakte. Het gevolg was een harde klap, waardoor forse schade ontstond. De inzittenden zijn in een ambulance op letsel gecontroleerd. Dit bleek mee te vallen. ‘Iedereen mag van geluk spreken dat ze niets aan de botsing hebben overgehouden’, aldus een agent.

In ieder geval één personenauto is total-loss verklaard. Een berger heeft alle drie de voertuigen meegenomen. De Oosterringweg was vanwege de afhandeling van het ongeval ongeveer een half uur in beide richtingen afgesloten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer