Zwaargewonde na val met motor oprit A6

Nagele – Op de oprit van de A6 bij Nagele, richting Lelystad, is vrijdagavond 16 juni een motor met twee personen onderuit gegaan.

Het ongeluk gebeurde rond 20:00 uur toen de motorrijders de A6 op wilden gaan. In een flauwe bocht van de oprit ging de motor met de twee opzittenden hard onderuit na een botsing tegen de vangrail. De mannelijke bestuurder bleef ongedeerd. Echter raakte de tweede opzittende, een meisje, volgens de politie ernstig gewond. Zij belandde door de klap in de bossages achter de vangrail. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam kwamen ter plaatse voor de hulpverlening. Het slachtoffer is met spoed per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De politie heeft onderzoek gedaan naar hoe het éénzijdig ongeval precies kon gebeuren. De oprit van de A6 bij Nagele was urenlang afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer