Zwaargewonde door botsing tegen boom

Ens – Bij een eenzijdig ongeluk op de Zwartemeerweg is zaterdagavond 18 juni een persoon zwaargewond geraakt. Personeel van de traumahelikopter bood hierbij medische assistentie.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor 10. Een auto kwam door onbekende oorzaak in de berm, raakte een boom en kwam aan de andere kant van de weg tegen een boom tot stilstand. De bestuurder, welke alleen in de auto zat, liep door de botsing ernstige verwondingen op. Een traumahelikopter landde langs de N50. Het personeel stapte in de ambulance over, waarna men met spoed naar het Isala ziekenhuis in Zwolle is gereden. De traumahelikopter is de ambulance achterna gevlogen, om het traumateam weer compleet te maken.

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht naar hoe het ongeluk kon gebeuren. Het wegdek is door agenten en de gemeente schoongemaakt, waarna de Zwartemeerweg weer kon worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer