Zwaargewonde bij wegraces in Blokzijl

Blokzijl – Een brommerrijder is zaterdagmiddag 2 juli zwaargewond geraakt bij een crash tijdens een race in Blokzijl, net over de poldergrens. Het ongeluk gebeurde op het industrieterrein.

De coureur belandde met de wielen van zijn opgevoerde brommer in de berm, waarna hij ten val kwam en met zijn brommer over de kop sloeg. Vervolgens vielen er twee andere brommerrijders over hem heen, meldt RTV Oost. De traumahelikopter landde naast het parcours. Hulpverleners hebben het slachtoffer gestabiliseerd en met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Later bleek zijn letsel, vergeleken met de harde val, wel mee te vallen.

Eerder tijdens de race ging er ook al een brommerrijder onderuit. Die coureur werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De organisatie heeft de wegraces na de incidenten nog gewoon door laten gaan.
4 reacties op “Zwaargewonde bij wegraces in Blokzijl”

wilma zei:

Kan iemand mij vertellen hoe laat dit filmpje is gemaakt ?


Jeffrey Korte zei:

Hoi Wilma,

Over welk filmpje heeft u het? De foto’s zijn tijdens het incident zelf gemaakt. Ik gok zo tussen 14:15 en 15:00 uur.


Vriendelijke groet,

Jeffrey Korte
Hoofdredacteur Regio25.nl


wilma zei:

Beste Jeffrey, kan je mij vertellen wie de foto’s heeft gemaakt. De rijder probeert het plaatje compleet te krijgen wat er gebeurd is en in welke tijds bestek. Kan u mij even privé mailen svp ? Zal dan verdere uitleg geven ??


wilma zei:

Ik heb een Pb via messenger gestuurd Jeffrey 😉


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer