Zwaargewonde bij mishandeling en mogelijke ontvoering

Emmeloord / Luttelgeest – De politie zoekt getuigen van een mishandeling en mogelijke ontvoering op zaterdag 10 september.

Rond 08:45 uur kreeg de politie een melding dat er een man in de achterbak van een auto werd mishandeld door drie andere mannen. Dit gebeurde op de Pallasstraat in Emmeloord. Doordat een getuige ging roepen, stapten de mannen in de auto en gingen ze er vandoor in de richting van de Kometenlaan.

Even later die ochtend, rond 09:30 uur, kreeg de politie een melding dat er een auto stond in het Kuinderbos nabij de Schansweg bij Luttelgeest. Hier waren meerdere personen, waaronder een zwaargewonde 47-jarige man, bij aanwezig. De politie was snel ter plaatse en kon twee verdachten aanhouden. Het gaat om mannen van 32 en 34 jaar. De zwaargewonde man werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht en is later ook aangehouden.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd of wat de aanleiding was voor de mishandeling. De politie vermoedt dat het bij beide meldingen om dezelfde auto en personen gaat. Daarnaast waren er vermoedelijk nog twee andere personen betrokken bij de mishandeling. Hier is de politie nog naar op zoek.

Getuigen gezocht
De politie is opzoek naar mensen die de auto, een donkergroene BMW 5-serie met Pools kenteken, hebben gezien die zaterdagochtend.

De mannen die in de auto zaten waren allemaal kaal, hadden een lichte huidskleur en droegen een donker gekleurde trui en joggingbroek.

Heeft u de auto zien rijden of heeft u de auto in het Kuinderbos zien staan? Heeft u de mishandeling of mogelijke ontvoering gezien? Of heeft u beelden waar iets op te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer