Wielen afgebroken na aanrijding

Emmeloord – Op maandag 4 januari kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de Espelerlaan in Emmeloord.

Even na half zes botsten twee personenauto’s door nog onbekende oorzaak op elkaar. Ze liepen veel schade op. Bij beide auto’s brak door de aanrijding een wiel af: Bij de één aan de voorzijde en bij de andere aan de achterzijde. De betrokkenen raakten niet gewond. Een opgeroepen ambulance kon al snel weer retour.

Het ongeval zorgde voor flinke verkeersoverlast, omdat er veel woon- en werkverkeer in Emmeloord was. De politie sloot de weg gedeeltelijk af. Het verkeer werd omgeleid via de rijbaan naar het centrum toe. Op het hoogtepunt was de vertraging voor de automobilisten meer dan een kwartier. De berger heeft hier uiteindelijk een einde aan gemaakt. Deze nam de voertuigen mee, waarna de rijbaan werd vrijgegeven.

Volgens getuigen had de beginnende gladheid niets met het ongeval te maken. Een inschattingsfout van de bestuurders wellicht wel. Echter is de precieze oorzaak nog onduidelijk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer