Wederom brand in bouwcontainer

Urk – Op zondagavond 14 oktober woedde er wederom brand op Urk. Een container met bouwafval aan de Wilhelminalaan stond in lichterlaaie.

De brand werd rond 21:15 uur ontdekt waarna de brandweer snel ter plaatse was om het vuur te blussen. De politie en brandweer vermoeden opnieuw brandstichting. Echter waren er geen verdachte personen te bekennen toen de hulpverleners arriveerden.

Dit was de tweede verdachte brand deze maand maar de vijftiende in een reeks branden in de afgelopen 50 dagen op Urk. In de nacht van donderdag op vrijdag ging een bouwkeet aan de Frisostraat, even verderop in de Oranjewijk, in vlammen op.

De politie is naarstig op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over de branden van de afgelopen tijd. De recherche zet het onderzoek voort.
Een reactie op “Wederom brand in bouwcontainer”

Aanhouding in onderzoek branden – Regio25.nl zei:

[…] zondagavond was de vijftiende brand van een reeks in korte tijd een feit. Toen stond een container in lichterlaaie aan de […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer