Wagen met kaas kantelt op A6

Lemmer – Op de A6 bij  Lemmer, in de richting van Joure, is donderdagavond 26 juli een kleine vrachtwagen bij een eenzijdig ongeval gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond half zeven net voorbij de oprit van de A6 richting het noorden. De wagen, afkomstig van een kaasboer uit Friesland, kantelde door onbekende oorzaak. In eerste instantie werden de hulpdiensten vanuit de Noordoostpolder aangestuurd, maar dit werd al snel gerectificeerd.

De vrouw achter het stuur werd door omstanders uit het voertuig gehaald en raakte lichtgewond. Zij kon ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De wagen, geladen met een onbekende hoeveelheid kaas, werd door een berger overeind gezet en afgesleept. De rechterrijstrook van de A6 was enige tijd afgezet. Het verkeer vanuit Flevoland liep hierdoor een korte vertraging op.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer