Waarschuwing voor toenemende inbraken

Emmeloord – De politie waarschuwt voor verdachte omstandigheden in verband met de toename van (auto)inbraken in de Noordoostpolder.

In het bericht op de Facebookpagina van de politie is op een kaart te zien dat er de afgelopen tijd inbraken zijn gepleegd aan ander andere het Medemblikpad, de Warderhof, Volendamstraat en Berkhoutlaan. Het gaat met name om diefstallen van airbags en navigatiesystemen uit diverse auto’s.

Vooralsnog is er nog niemand voor de inbraken aangehouden. De politie zoekt mensen die recentelijk iets hebben gezien of gehoord in de wijk De Zuidert. Men kan contact opnemen via het bekende nummer 0900-8844.

Ook woningen aan de Dr. W.M. Verhaarlaan en Schieland in Emmeloord en de Haertogstraat in Creil werden in maart getroffen door inbraken. Hiernaast vond er op zaterdag 10 maart een babbeltruc plaats in een seniorencomplex aan de Raamstraat in Emmeloord.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer