Vrachtwagen kantelt in berm A6

Emmeloord/Bant – Op de A6 tussen Emmeloord en Bant is woensdagochtend 13 juli een vrachtwagen gekanteld. De snelweg moest hiervoor deels worden afgesloten.

Een vrachtwagen, van een transportbedrijf uit het Limburgse Tegelen, kwam door nog onbekende oorzaak in de berm terecht en kantelde hierdoor voor een deel. De hulpdiensten werden rond 08:15 uur gealarmeerd. Ook de brandweer werd opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling, echter bleek dit niet zo te zijn. De vrachtwagenchauffeur is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Door het ongeluk ontstond er een file van ongeveer drie kilometer, aldus de Verkeers Informatie Dienst. Het bergen van de truck heeft tot 14:00 uur geduurd. Hierna is de weg schoongemaakt en is de berm gesaneerd. Even voor 16:00 uur waren de werkzaamheden klaar en had het verkeer weer vrij baan.
Een reactie op “Vrachtwagen kantelt in berm A6”

Kees zei:

een transportbedrijf uit het Limburgse Tegelen was de aanhanger maar de truck ervoor kwam echt niet uit NEDERLAND maar een POOL


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer