Voor vijfde keer brand in Botenbuurt

Emmeloord – Op donderdagavond 13 september heeft er opnieuw een korte maar felle brand gewoed in de Botenbuurt van Emmeloord.

In de achtertuin van een woning aan de Botterstraat ontstond brand in een kunststof opberghok. Bij aankomst van de hulpdiensten kwamen de vlammen al boven de schutting uit en hing er zwarte rook boven de woonwijk. De brandweer bluste de brand. Buurtbewoners probeerden ook te blussen maar dit lukte niet.

Donderdagmiddag brandde in een straat verderop ook al een schuurtje uit, wat bleek aangestoken. De politie heeft beide plekken gemarkeerd als plaats delict en doet uitgebreid onderzoek.

Voor buurtbewoners is de maat nu vol. “Dit is al de vijfde brand in onze buurt, wat is hier nou zo leuk aan?”, vertelde een geschrokken bewoonster van de Klipperstaat. Binnen een maand tijd vloog drie keer hetzelfde schuurtje aan de Bossulaan in brand, werd een kliko aan de Klipperstraat in brand gestoken en vanavond was brand nummer vijf een feit.

Een overzicht van eerdere incidenten:

Brand 1 & 2: Twee keer brand in Botenbuurt

Brand 3: Opnieuw brand in schuurtje Bossulaan

Brand 4: Derde keer brand in schuur Botenbuurt
Een reactie op “Voor vijfde keer brand in Botenbuurt”

grietje hecker zei:

schandalig dat dat moet gebeuren


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer