Verkeershinder door kettingbotsing

Emmeloord – Een kop-staart aanrijding zorgde donderdag 15 november voor een verkeersopstopping op de Amsterdamweg in Emmeloord.

Drie personenauto’s botsten even voor 17:30 uur door nog onbekende oorzaak op elkaar ter hoogte van de Diemenlaan. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij, niemand raakte gewond. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk sprake zou zijn van brand. Bij aankomst bleek dit niet het geval te zijn. De brandweer heeft de betrokken voertuigen veilig gesteld. Een bergingsbedrijf heeft de twee achterste beschadigde voertuigen moeten afslepen. Het voorste voertuig had lichte schade en kon nog wel verder rijden.

In verband met werkzaamheden aan de Marknesserbrug loopt er een omleidingsroute over de Amsterdamweg. Dit zorgde voor     extra verkeershinder tijdens de avondspits. De politie begeleidde het verkeer in goede banen. Inmiddels is de weg, die enige tijd deels was afgesloten, weer vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer