Veel schade na frontale aanrijding

Nagele – Op de Ploegstraat in Nagele kwamen woensdag 21 november rond 12:00 uur twee personenauto’s frontaal met elkaar in aanrijding.

Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. Getuigen ontfermden zich over de slachtoffers totdat de hulpdiensten aanwezig waren. Eén van de bestuurders is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De andere bestuurster is door ambulancepersoneel ter plekke aan lichte verwondingen behandeld. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide auto’s zijn door de harde klap flink beschadigd geraakt. Verspreid over de berm en de weg lagen brokstukken. Volgens een agent ter plekke is de grijze auto door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht gekomen maar onderzoek van de verkeersongevallen analysedienst van de politie zal dit moeten uitwijzen. De Ploegstraat was geruime tijd afgesloten. Het verkeer moest door het dorp heen omrijden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer