Veel schade bij ongeval Lindeweg

Emmeloord – Op de Lindeweg, tussen Emmeloord en Luttelgeest, ontstond zaterdag 29 augustus een flinke aanrijding. Twee personenauto’s botsten hier hard op elkaar.

Rond 12:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel. Nadat de hulpverleners ter plaatsen waren bleek het te gaan om twee auto’s, welke op de inrit van een erf tot stilstand waren gekomen. Eén van de voertuigen was na de klap zelfs op z’n zijkant belandt. Het gras lag vol met spullen, die uit de auto’s waren geslingerd. Het ambulancepersoneel heeft zich over alle inzittenden ontfermd. Zij hadden wonder boven wonder geen letsel, waardoor de ambulance snel weer retour kon.

De oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. Politieagenten hebben het ongeval met de betrokkenen afgehandeld. De auto’s zijn afgesleept door een berger.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer