Update 10-jarige Michael Luttelgeest

Luttelgeest- Nadat gisteren om 4 uur de 10-jarige Michael vermist raakte is er veel gebeurt.

Mobiele eenheid
Gisteren avond rond kwart voor 11 is de ME opgeroepen. Zij hebben tot half 5 in Luttelgeest gezocht maar niks aangetroffen. Vanochtend is de ME weer naar Luttelgeest geweest.

Brandweer
Nadat gisteren rond 18:00 de melding van bij de politie was binnengekomen is uit voorzorg ook de brandweer gealarmeerd, hierbij zijn ook de duikers gealarmeerd. Deze zijn ergens in de nacht retour gegaan. Vanochtend zijn ze nogmaals gealarmeerd omdat er een wak was gevonden aan de kade in Luttelgeest. De duikers hebben het onderzocht maar niks aangetroffen en zijn retour gegaan. Rond 20 voor vier vanmiddag werden opnieuw duikers opgeroepen (lelystad ditmaal) om naar d’r ijsbaan te gaan, wat ze dat hebben gedaan is onbekend.

Amber Alert
Gisterenavond is ook het Amber Alert afgegeven. Hierdoor zagen duizende mensen binnen 10 minuten de foto en beschrijving van Michael. Vanmiddag was het Amber Alert niet meer actief.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer