Uitslaande brand verwoest woningen

Ens – In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 juli heeft een felle uitslaande brand meerdere woningen aan de Noorderbocht in Ens verwoest.

Rond 02:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor brand op de zolder van een tussenwoning. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Daarom is extra materieel opgeroepen. De blusgroep uit Nagele en een hoogwerker uit Kampen kwamen ter plaatsen om de brandweerlieden van Ens te assisteren. De brand was binnen een uur meester.

De bovenverdieping is compleet uitgebrand waardoor de woning niet meer bewoonbaar is. Ook de naastliggende woningen hebben forse brandschade opgelopen. Deze zijn tijdelijk onbewoonbaar om alle schade te laten herstellen.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting kan volgens de brandweer worden uitgesloten. De bewoners konden op tijd hun woning verlaten. Er raakte niemand gewond.
Een reactie op “Uitslaande brand verwoest woningen”

Inzamelingsactie voor gezin na brand l Regio25.nl zei:

[…] Zie ook: Uitslaande brand verwoest woningen […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer