Tweezijdig ongeval op Marknesserweg

Emmeloord – Donderdagmiddag 23 juli vond er op de Marknesserweg in Emmeloord een tweezijdige aanrijding plaats. Het gebeurde ter hoogte van de Kuinderweg, net buiten de bebouwde kom.

Rond 12:30 uur wouden twee personenauto’s, welke achter elkaar reden, Emmeloord inrijden. Alleen voor een rotonde kregen de twee, door nog onbekende oorzaak, een kop-staart aanrijding. Eén van de auto’s kwam midden op de weg tot stilstand, de andere kwam in de berm terecht. De inzittenden zijn door ambulancebroeders opgevangen. Echter bleek niemand gewond te zijn, dus kon de ambulance weer retour. De auto’s liepen daarentegen wel veel schade op. Deze moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

De politie sloot de weg in beide richtingen af. Het verkeer kon na enige tijd via de parallelweg het ongeval passeren. Nadat het asfalt schoongeveegd was, kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer