Twee wietplantages ontmanteld

Emmeloord – De politie heeft maandagochtend 13 maart twee hennepkwekerijen in Emmeloord opgerold. Eén in een flatwoning en de ander in bedrijfspand.

In een flatwoning aan de Nijenbeek werd een wielplantage van 225 hennepplanten aangetroffen. De politie heeft aan de achterzijde van de flat, bij de Hulkesteijn, de planten vernietigd. Tijdens de ontdekking was er sprake van een stroomstoring in de wijk Revelsant. Volgens de politie was dit geen ‘lead’ naar de hennepkwekerijen.

Tweede hennepkwekerij
Even later op de dag werd aan de Economieweg in Emmeloord ook een hennepkwekerij opgerold. Volgens een woordvoerder van de politie stonden hier 150 planten in de kwekerij. Ook deze plantage is inmiddels ontmanteld.

De politie meldt dat er voor beide hennepkwekerijen tot nu toe niemand is aangehouden. Men sluit niet uit dat er nog arrestaties volgen. Een nader onderzoek is inmiddels opgestart.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer