Twee voertuigen in sloot langs A6

Lelystad – Langs de A6 zijn vrijdagavond 8 september een bestelbus en een personenauto op hun kop in de sloot terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 18:00 uur op de snelweg tussen de Ketelbrug en Lelystad. Door nog onbekende oorzaak kwamen de bestelbus en auto in de sloot naast de weg terecht. De politie meldde dat één persoon ter plekke is gereanimeerd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie, meerdere ambulances en de brandweer uit Nagele en Urk waren ter plekke. Ook een traumahelikopter landde in het gras naast de A6. Een meegevlogen arts bood medische assistentie.

Verkeer op de A6 richting Lelystad/Almere had enige tijd last van flinke vertraging door het ongeval. De rechterrijstrook werd tijdelijk afgesloten. De politie verrichtte ter plekke onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Richard de Boer
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer