Twee uur vertraging door ongeluk op Ketelbrug

Swifterbant/Nagele – Het verkeer op de A6 tussen Lelystad en Emmeloord had woensdag 21 april veel oponthoud door een aanrijding op de Ketelbrug.

Rond 16:00 uur botsten vier voertuigen achterop elkaar ter hoogte van de slagbomen. De brandweer, politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse, maar het letsel van de betrokkenen bleek mee te vallen. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Als gevolg van het ongeval ontstond er een lange file op de snelweg richting Emmeloord. Het verkeer liep een vertraging op van ongeveer 140 minuten, dus ruim twee uur, aldus de ANWB. De opruimwerkzaamheden waren rond 18:15 uur afgerond. Hierna was de kilometers file snel verdwenen.

Met regelmaat ongelukken
Dit gedeelte van de Ketelbrug staat al jaren bekend om kop-staart aanrijdingen. Vorig jaar – op vrijdag 12 juni – raakten twee mensen zwaargewond toen ze met hun camper achterop een vrachtwagen botste.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer