Twee ongevallen met landbouwmachines

Noordoostpolder – Op de Lindeweg net buiten Emmeloord is woensdagmiddag 23 oktober een trekker met aanhanger geschaard.

Het ongeluk gebeurde rond 16:45 uur toen de bestuurder met zijn combinatie moest uitwijken voor een auto. De trekker botste vervolgens tegen een boom waardoor de bestuurder uit de cabine viel en gewond raakte.

De brandweer assisteerde het ambulancepersoneel omdat het slachtoffer op een benarde plek tussen de trekker en de sloot in lag. De hulpverleners tilden de brandcard gezamenlijk naar de ambulance toe. De man is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De trekker raakte door de botsing met de boom zwaar beschadigd. Onder andere scheurde de dieseltank, brak er een voorwiel af en raakte de cabine ontzet. De Lindeweg was tijdelijk voor het verkeer afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden.

Ongeval met voermengmachine
Eerder op de middag vond er nog een ongeval met een landbouwmachine plaats. Op een boerderij aan het Vuurpad bij Creil zat een man vast in een mengmachine voor veevoer. Hij is door de brandweer bevrijdt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De arts van een traumahelikopter bood medische assistentie. Er zal nog onderzoek worden verricht naar hoe dit ongeluk kon gebeuren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer