Twee ongevallen in de polder

Marknesse/Emmeloord – In de Noordoostpolder hebben woensdag 26 september twee verschillende ongevallen met letsel plaatsgevonden.

Op de Steenwijkerweg tussen Marknesse en Emmeloord gebeurde rond 17:00 uur een éénzijdig ongeval. Een man raakte door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg, reed over het fietspad en kwam, enkele tientallen meters verder, in een sloot tot stilstand. De bestuurder is door de brandweerlieden uit Marknesse en getuigen van het ongeval uit zijn voertuig gehaald. De man is met een hoofdwond per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, aldus de politie. Het verkeer ondervond lichte hinder vanwege de berging van de auto.

Rond 19:00 uur kwamen twee auto’s met elkaar in aanrijding op de Muntweg in Emmeloord ter hoogte van de op- en afritten van de A6. Twee personen raakten hierbij gewond. Eén van hen is met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis, de ander kon ter plekke worden behandeld aan licht letsel. Beide voertuigen liepen forse schade op. Ook deze auto’s moesten worden afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer