Twee gewonden door forse aanrijding

Espel – Op de Espelerringweg, tussen Espel en Urk, kwamen woensdagavond 21 juni een busje en een personenauto hard met elkaar in aanrijding.

Even voor half zeven botsten de twee voertuigen kop-staart op elkaar op de kruising met het Steenbankpad. Vermoedelijk gebeurde dit doordat de auto remde om af te slaan naar de zijweg. Twee personen raakten door de botsing gewond. Een aantal omstanders verleenden vlak na de klap eerste hulp. De brandweer heeft, samen met het ambulancepersoneel, de bestuurder van de personenauto uit het voertuig geholpen. Beide slachtoffers zijn uiteindelijk door twee ambulances naar een ziekenhuis gebracht. Over hun letsel is niets bekend.

Beide voertuigen zijn fors beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. De politie deed ter plekke onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding en leidde het verkeer om het ongeval heen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer