Twee gewonden bij flinke aanrijding

Rutten – Op de kruising Lemsterweg/Ruttenseweg heeft zaterdagochtend 9 september een ernstige aanrijding plaatsgevonden.

Omstreeks half twaalf kwamen een personenauto en een busje hard met elkaar in botsing. Beide bestuurders kwamen door de aanrijding bekneld te zitten in hun voertuigen. De brandweer heeft, samen met het ambulancepersoneel, hen uit de voertuigen moeten bevrijden. Naast twee ambulances kwam ook de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse. De twee slachtoffers zijn beiden per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Hun letsel is onbekend.

De Lemsterweg en Ruttenseweg waren tijdelijk voor al het verkeer afgesloten. Inmiddels is het onderzoek van de politie afgerond en zijn de zwaar beschadigde voertuigen afgesleept.

De kruising is volgens buurtbewoners het afgelopen jaar berucht geworden omdat hier al meerdere ongevallen zijn gebeurd. Soms liep dit met lichte schade af maar soms raakten verschillende personen ook gewond, zoals vandaag.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer