Twee branden binnen één nacht

Urk – De brandweer en politie zijn in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari druk geweest met twee branden binnen anderhalf uur tijd op Urk.

Even voor 02:30 uur werd een brandende trekker ontdekt bij het speelbos langs de Staartweg. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de trekker verloren ging. De aanhanger achter het voertuig bleef gespaard.

Een uur later, even na 03:30 uur, werd de brandweer opnieuw gealarmeerd. Op een kleine afstand vanaf de brand aan de Staartweg, stonden aan de Breezand een paar kliko’s en een schutting in brand achter een woning. Uitbreiding van het brandje werd voorkomen, het vuur was snel geblust. Van de kliko’s bleef echter weinig over.

Het is vrijwel zeker dat beide branden zijn aangestoken. De politie zoekt daarom getuigen, die meer kunnen vertellen over het ontstaan van de branden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer