Trekker met aanhanger geschaard

  1. Emmeloord – Een trekker met aanhanger schaarde donderdagavond 22 november rond 20:00 uur op de Hannie Schaftweg bij Emmeloord.

Het ongeval gebeurde net voor de kruising met de Espelerweg. Op die weg vond rond 18:30 uur een aanrijding plaats waardoor de weg was afgesloten. Op de kruising stond een afzetting en een aantal voertuigen om om te keren. Volgens een getuige merkte de bestuurder van de trekker de remmende auto voor hem vermoedelijk te laat op waardoor de trekker hard moest remmen, in de berm terecht kwam en uiteindelijk schaarde. De aanhanger, geladen met volle kuubskisten met rode kool, duwde de trekker net niet omver. Wel liep de trekker twee lekke banden op. De boer achter het stuur kwam met de schrik vrij.

Een bergingsactie werd al snel op touw gezet. Met hulp van andere boeren en een verrijker zijn de groenten overgeladen en de trekker met aanhanger geborgen. De weg was tijdelijk afgesloten door de politie. Het verkeer moest hierdoor wederom omrijden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer